• VCO '72 Heren1 wint van Oostermoer
7 november 2016

Afgelopen zaterdag speelden de heren van VCO’72  tegen Oostermoer H1 uit Gieten. De ploeg uit Onstwedde wist de wedstrijd eenvoudig met 4 - 0 te winnen.

Er werd met veel vertrouwen aan de wedstrijd begonnen, aangezien de mannen vorige week met 3-1 hadden gewonnen tegen de koploper. In tegenstelling tot vorige week, waren de heren deze week op volle oorlogssterkte. De eerste set werd begonnen met Gerard Koerts, Tom Wagenaar, Ben Wilzing, Herman Mulder, Werner Wessels en Marcel Huisman. Na een zeer goed begin, werden er in het tweede gedeelte van de eerste set wat fouten gemaakt. Uiteindelijk werd de set met 25-20 gewonnen.

In de tweede set werden er drie nieuwe spelers ingebracht. Onder leiding van de ervaren Jaap Wubs, werd de set eenvoudig gewonnen met 25-12. Ook in de derde set werd er goed, degelijk en zeer afwisselend  gespeeld. Deze set werd maar liefst met 25-9 gewonnen. De tegenstander kreeg totaal geen grip of het goede aanvalsspel van de Onstwedders. De laatste set werd dan ook zeer gemakkelijk met 25-13 gewonnen. Door deze goede en mooie overwinning stijgt heren 1 naar de derde plaats op de ranglijst.