• Terug
  • Nieuws
  • Onstwedder Boys verliest van SJS
29 oktober 2016

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag de derby in Stadskanaal tegen SJS met 1 - 0 verloren. In een zeer matige wedstrijd scoorde SJS in de tweede helft uit een vrije trap. Het was al weer de derde nederlaag op rij voor de Boys in de competitie.

Al na drie minuten spelen krijgt Harm Jan Wilzing een gele kaart van scheidsrechter Kramer na een pittige overtreding op het middenveld. Ook Gerbrand Spaans krijgt na een kwartier spelen geel van de scheidsrechter, die het spel in het begin kort houdt. In de eerste helft zijn er weinig mogelijkheden. Keeper Rein Koudstaal is twee keer attent bij een vrije trap van SJS en aan de andere kant lukt het ook Elmar Bijl niet om uit een vrije trap te scoren. Er worden aan beide kanten veel fouten gemaakt en in beide doelgebieden worden de spitsen niet gevaarlijk.

In de tweede helft gaat het niet veel beter met de Boys. Er worden veel duels verloren en het spel is erg onnauwkeurig. Na tien minuten spelen krijgt SJS een goede mogelijkheid, maar Rein Koudstaal weet het schot van Ivanildo Eind te keren. Een kwartier voor tijd krijgt SJS een vrije trap vlak buiten het strafschopgebied. Faizel Dos Santos schiet vervolgens de vrije trap door de muur onhoudbaar voor Rein Koudstaal in het doel. Onstwedder Boys probeert in de slotfase meer druk te zetten en krijgt nog één kans, waarbij Gerbrand Spaans uit een voorzet de bal tegen de paal kopt.

Onstwedder Boys heeft nu zeven punten uit zes wedstrijden. Komende zaterdag speelt de ploeg thuis tegen SGV. Aanvang is zoals altijd 14.30 uur.