• Terug
  • Nieuws
  • Uitgebreider assortiment bij Bennie
27 oktober 2016

Met de heropening van Bloemenhuis Bennie op donderdag 27 oktober is het assortiment van producten behoorlijk uitgebreid. 

  • Grunneger streekprodukten zoals poffert, krentjebrij, mosterd, jam, grunneger klokje, grunneger vledderwien en meer…
  • Bijoux onder andere sieraden, horloges , armbandjes, sjaals en tassen
  • 25 soorten schepsnoep waaronder Oudhollands snoep zoals zoethout, massee, toverballen, boterballen, roomboterwafeltjes, nougat. Ook verkrijgbaar zijn leuke snoepboeketten en veel leuke snoepcadeautjes.


Verder gaat Bloemenhuis Bennie zelf pakketten samenstellen voor bedrijven en verenigingen. Dit kunnen kerstpakketten, relatiegeschenken zijn of gewoon een cadeaupakket.
Heeft u wensen, of zoekt u voor uw kind verjaardagtraktaties om op school uit te delen, neem dan contact met hen op. Zij zorgen er voor dat het trakteren een groot succes wordt.

Bij Bloemenhuis Bennie kunt u ook terecht voor leuke en lekkere Groninger streekproducten. Van typische Groninger producten zoals mosterd, appelsap, Groninger droge worst en Martinitorendrop tot bekers met de Groninger vlag en leuke bordjes met een Groningse tekst. Met deze producten kunt u zelf een leuke streekmand samenstellen maar er zijn ook kant en klare streekmanden. We verpakken het in folie en maken het af met een vrolijk lint.

Op de bloemenafdeling vindt u ruime keus in snijbloemen zowel los om zelf uw boeket samen te stellen, en vele kant en klare boeketten. Verder ruime keus in planten en arrangementen. Ook is Bloemenhuis Bennie nog steeds uw vertrouwde adres voor bruids-en grafwerk.

U bent van harte welkom in de vernieuwde winkel aan de Beukenweg 2.

T (0599) 332734.

E-mail  

Website Bloemenhuis Bennie, sponsor Onstwedde.info (binnenkort weer online)