• Terug
  • Nieuws
  • Anti-Ageing Avond Dyanthos
20 oktober 2016

Hoe blijft mijn huid er zo lang mogelijk goed uitzien? Dat is een van de vragen die centraal staan tijdens het Anti-Ageing Avond op 12 december in Gasterij Natuurlijk Smeerling. Huidexpert Annemieke Albronda van Babor Cosmetics geeft een lezing en de aanwezigen mogen verschillende producten proberen. Ook krijgen alle aanwezigen na afloop een gratis goodiebag mee naar huis. De toegang is gratis, opgave gewenst.

“In mijn salon krijg ik best veel vragen van vrouwen over veroudering van de huid”, vertelt eigenaresse Henriëtte Nieuwenhuis van Schoonheidssalon Dyanthos. “Zij willen bijvoorbeeld weten wat je er aan kunt doen om het huidverouderingsproces te vertragen of hoe zij hun huid in een goede conditie kunnen houden. Daarom heb ik dit Anti-Ageing Avond georganiseerd.”

Babor Cosmetics
Huidexpert Annemieke Albronda van Babor Cosmetics geeft tijdens het event een presentatie waarbij zij antwoord geeft op bovengenoemde vragen. “Zelf werk ik exclusief met Babor-producten omdat Babor wereldwijd een van de meest toonaangevende merken is op het gebied van professionele verzorging en cosmetica. De kwalitatief hoogwaardige productenlijn is gebaseerd op natuurlijke bestanddelen en gegarandeerd proefdiervrij”, zegt Henriëtte Nieuwenhuis. “Annemieke heeft veel kennis van zaken en ik hoop veel vrouwen hiermee een plezier te doen.”

Goodiebag en aanbieding
Alle deelnemers krijgen deze avond 20 procent korting op alle Anti-Ageing-producten die zij tijdens de Anti-Ageing Avond kopen of bestellen. Bovendien krijgen alle aanwezigen als presentje een goodiebag met daarin verschillende verrassingen die onder meer met het thema van de avond te maken hebben. Ook is het mogelijk om tijdens het Event bij de stand van Dyanthos diverse Babor-cosmeticaproducten te testen.

De Anti-Ageing Avond van Schoonheidssalon Dyanthos uit Onstwedde vindt plaats op maandag 12 december in Gasterij Natuurlijk Smeerling aan Smeerling 15 in Onstwedde. De zaal is open om 19.00 uur en de aanvang is 19.30 uur. Deelname is gratis, vanwege het beperkt aantal plaatsen is aanmelding wel gewenst. Dit kan bij Henriëtte Nieuwenhuis van Dyanthos, zowel telefonisch als per e-mail.

T (0599) 331021

E-mail

Website Schoonheidssalon Dyanthos, sponsor van Onstwedde.info