• Terug
  • Nieuws
  • Deelnemers gezocht voor de winterfair
7 oktober 2016

Op zaterdag 10 december 2016 organiseert de handelsvereniging op De Woldbrink aan de Dorpsstraat de vierde editie van de winterfair. De winterfair wordt één keer in de twee jaar gehouden en deelnemers kunnen zich nu opgeven.

De opzet is dezelfde als de vorige edities. De winterfair is dóór Onstwedder ondernemers en clubs, verenigingen en stichtingen vóór Onstwedders en inwoners uit de regio, gericht op gezelligheid met een hapje en een drankje.

Onstwedder Gaarv’n levert de kramen en is zelf met een aantal activiteiten aanwezig, muziek wordt dit jaar verzorgd door een dweilorkest.

De handelsvereniging  houdt tijdens de winterfair weer een verloting waarbij drie goed gevulde boodschappenmanden van maar liefst € 75,00 per stuk worden verloot. Bij al uw aankopen op de Winterfair krijgt u een lot waarmee u aan het eind van de winterfair kans maakt op één van de prijzen.

De voorbereidingen van de winterfair zijn in volle gang. Onstwedder ondernemers, verenigingen en andere liefhebbers kunnen gratis deelnemen aan de winterfair. Opgave kan via onderstaand mailadres. Daarbij wel graag even vermelden of een standaard kraam gewenst is óf het aantal m2 dat een deelnemer denkt nodig te zijn.

Omdat de winterfair mogelijk wordt gemaakt door de Handelsvereniging hebben de leden van de handelsvereniging eerste keus in de producten waarmee zij willen deelnemen. Tot uiterlijk op maandag 7 november kunnen de ondernemers aangeven welke producten dit zijn. Daarna kunnen de deelnemende clubs, stichtingen en verenigingen hun keuze maken zodat zij voldoende tijd hebben om zich goed voor te bereiden. Op deze website wordt na maandag 7 november een lijst met deelnemers en hun producten geplaatst.

Het bestuur van de Handelsvereniging zorgt voor de opbouw en verwacht van de deelnemers  dat na afloop van de winterfair de deelnemers even helpen en samen de boel opruimen zodat iederéén na de beurs op een aangenaam tijdstip naar huis kan. Gelet op de vorige edities gaat dit ongetwijfeld weer lukken. 

E-mail voor opgave

Een foto-impressie van de Winterfair 2014