• Terug
  • Nieuws
  • Arno's kijk op Onstwedde en Alteveer
30 september 2016

Cabaretier en chansonnier Arno van der Heyden geeft in ‘U bevindt zich hier’ een verfrissende kijk op Alteveer en Onstwedde. Op zaterdag 5 november in deze voorstelling te zien in dorpshuis De Drijscheer in Alteveer.

Arno brengt nieuwe liedjes en oude verhalen. Nou ja, oud… verhalen over vroeger. Toen er nog niet in elk dorp een rotonde lag. Alteveer en Onstwedde worden in De Drijscheer eens goed onder de loep genomen. De rest van de wereld draait wel door, daarvan verneemt men al genoeg op radio, televisie en in de kranten.

Hoofdrol
In ‘U bevindt zich hier’ speelt het eigen dorp nadrukkelijk een hoofdrol. Overdag trekt Arno erop uit om foto’s en filmpjes te maken en inwoners van die dorpen te ontmoeten. Dat maakt ‘U bevindt zich hier’ tot een feest der herkenning, ook al is de gezamenlijke conclusie dat wat hier gebeurt, waarschijnlijk overal gebeurt. Met nieuwe liedjes koppelt Arno het universele aan het actuele, zoals alleen hij dat kan.

Arno van der Heyden is chansonnier, cabaretier, acteur en presentator. In 1992 won hij de publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Camerettenfestival in Rotterdam en sindsdien maakte hij negen muzikale cabaretvoorstellingen.

Kaarten
De voorstelling op zaterdag 5 november in De Drijscheer begint om 20.00 uur. Kaarten kosten vijf euro en zijn te reserveren via 0599-332552 of 06-21894003.

Bron/foto: Streekblad