• Terug
  • Nieuws
  • Onstwedder Boys wint bekerwedstrijd
24 augustus 2016

Afgelopen dinsdagavond werd de bekerwedstrijd Veelerveen tegen Onstwedder Boys op het sportpark in Veelerveen gespeeld. De wedstrijd eindigde in 0-8.

Veelerveen kwam er deze avond niet aan te pas, mede door matig optreden van hun doelman, die bij veel doelpunten van Onstwedde heel onzeker overkwam.

De eerste helft was het nog een wedstrijd en zo stond het bij de rust nog maar 0-2 in het voordeel van Onstwedder Boys. In de tweede helft liep Onstwedde uit naar een gemakkelijke 0-8 overwinning.

Aankomende zaterdagavond om vijf uur is de bekerwedstrijd Onstwedder Boys tegen Westerwolde op Sportpark De Boskamp in Onstwedde. In dezelfde groep speelt Veelerveen zondag tegen Blauw Geel '15 in Groningen.

Bron: Westerwolde Actueel