• Terug
  • Nieuws
  • Bbq, Vossenjacht, Driesporen (update)
19 september 2016

Update:
Inmiddels hebben zich al meer dan 65 personen aangemeld. Aanmelden kan daarom nog steeds!! Geef je z.s.m. op!! In de loop van donderdag moet de bestelling worden doorgeven aan Slagerij Hemmen.

Op 24 september a.s. organiseert manege De Driesporen een 1 euro bbq voor leden, niet-leden, vrienden, familie en een ieder die een gezellige avond wil. Vanaf 17.00 uur bent u welkom en ze beginnen om 17.30 uur met een combinatie van een Vossenjacht en een Puzzeltocht. Een uur lang wordt gestart met teams om deze tocht af te leggen. Er is een leuke prijs te winnen voor het team die alle vossen vindt en alle puzzels oplost.

Ondertussen kunnen diegene die niet met de tocht mee willen doen lekker eten, drinken en van de muziek genieten. Tot 20.00 uur is de inschrijving voor Schijt je Rijk, waarna de pony een uur de tijd krijgt... Voor de winnaar ligt een mooie prijs klaar en de opbrengst is voor een facelift van de kantine in de Manege!

In verband met bestellingen en reserveringen voor de bbq en Vossenjacht; geef je snel op per e-mail en laat gauw weten met hoeveel personen je komt. In de manege zal ook een aanmeld lijst komen te hangen.

E-mail