• Terug
  • Nieuws
  • Nieuw: Familiehulp in Onstwedde
30 juli 2016

Medewerkers van Familiehulp in Onstwedde en Alteveer bieden hun diensten aan op het gebied  van zowel huishoudelijke hulp als thuisondersteuning aan mensen die moeite hebben hun huishouden op orde te brengen en te houden. De zorg wordt geleverd met één of twee vaste en vertrouwde zorgverleners die ook kunnen omgaan met complexe (gezins)situaties.

Familiehulp levert alle vormen van huishoudelijke hulp. Samen met u en uw omgeving (partner, familie, vrienden) kijkt Familiehulp naar uw vraag en welke oplossing kan worden geboden. Daarbij wordt gekeken naar wat Familiehulp kan doen maar juist ook naar wat u zelf nog kunt en waar uw omgeving u bij kan helpen.

Eén of twee vaste medewerker komen bij u thuis. Zij zorgen er voor dat uw huis schoon is, helpen u zelfstandig te blijven wonen en letten erop of het goed met u gaat. Zij verdiepen zich in wat belangrijk is voor u en uw omgeving en kunnen tips geven over andere activiteiten of ondersteuning in de buurt. Indien nodig overleggen zij met u, uw omgeving en andere zorgaanbieders op welke manier zij u gezamenlijk het beste kunnen ondersteunen.

Familiehulp werkt nauw samen met Buurtzorg, heeft dezelfde werkwijze en dezelfde kijk op goede zorg.

M 06-10616548

E-mail

Familiehulp, sponsor van Onstwedde.info