• Terug
  • Nieuws
  • Uitslagen Beachvolleybal
9 juli 2016

Aan het beachvolleybaltoernooi, dat afgelopen donderdag en vrijdag werd afgewerkt, deed een record aantal teams mee: 36. De teams waren verdeeld over vier competities.

Op donderdagavond kwamen de recreatieve teams in actie. Bij de mannen ging de winst naar het team 'Bier voor Allemaal', dat bestond uit Nick Wagenaar, Harm Jan Wilzing, Rick Wakker en Rein Koudstaal. Zij waren met 25 - 14 in de finale te sterk voor 'Roelof en zijn jongens', een team met Roelof Draadjer als captain.

In de Dames/Mix competitie ging de winst naar het team van de Vakantiespelweek. Dit team bestond uit Annerie Raveling, Anita Wilzing, Peter Orsel, Henk Jan Potze en Jarno Kip. Zij wonnen de finale met 25 - 21 van de Vlagtwedder Wichter.

Op vrijdagavond was het de beurt aan de competitie-teams. De finale bij de vrouwen ging tussen Mama Mia en Viva VCO. Mama Mia, met Miriam Kruiter, Julia Mulder, Diana Wilzing en Monique Kruiter, won uiteindelijk met 25 - 17.

De finale bij de heren ging tussen Hatjee en Tutti Frutti. De wedstrijd werd overtuigend met 25 - 9 gewonnen door Hatjee, met Roelof Migchels, Geert Jan Huiges, Jan Lantinga en Werner Wessels in de gelederen.

De organisatie kan terugkijken op een geslaagd evenement.

fotoreportage

fotoreportage