• Terug
  • Nieuws
  • Univé Voetbaldagen in Onstwedde
4 mei 2016

Master Sport & Events organiseert de Univê voetbaldagen inmiddels voor de achtste keer. Dit jaar worden de voetbaldagen voor het eerst bij Onstwedder Boys gehouden. De stichting heeft tot doel om sporten voor kinderen te stimuleren en daarnaast het ondersteunen van sportverenigingen.

Univê Voetbaldagen is een voetbalevenement waar Univê met veel genoegen haar naam aan heeft verbonden. De Univê Voetbaldagen worden georganiseerd in de mei vakantie. Tijdens deze dagen wordt er drie dagen getraind en gevoetbald. De trainingen worden gegeven volgens de Total Soccer Method, een methode die is ontwikkeld door De Voetbalschool.

Op maandag 2 , Dinsdag 3 , en Woensdag 4 mei werden 54 kinderen getraind door trainers van de club die hier voor een speciale clinic hebben gevolgd. Elke morgen begonnen de trainingen om 10.00 uur, waarna er om 12.00 uur een gezamenlijke lunch klaar staat. Van 13.00 uur tot 15.00 uur werd het programma vervolgd voor de pupillen.

De organisatie tijdens deze dagen is in handen van de trainers van Onstwedder Boys. Deze zijn door de stichting Master Sport & Events voorzien van een speciaal tenue. Ook de deelnemende kinderen kregen op deze dagen een tenue + bal, die ze na drie dagen allemaal mochten houden.

Op de foto alle deelnemers en trainers.