• Terug
  • Nieuws
  • De Meelschuur gaat weer open
2 mei 2016

Koffie- en Theeschenkerij 'De Meelschuur' aan de Ter Wuppingerweg 3 opent opnieuw de deuren. Elly Volders en Rianne Folkers ontvangen u vanaf maandag 2 mei graag als gast in 'De Meelschuur'.

Nadat vorig jaar Gretha Schür besloot te stoppen leek het doek te zijn gevallen voor de Koffie- en Theeschenkerij. Door een snelle verkoop en de beide nieuwe enthousiaste uitbaatsters is dat dus niet het geval en kunt u tijdens het zomerseizoen heerlijk op het terras gewoon verder genieten van een kopje koffie, thee of fris met iets lekkers.

Na een kleine verbouwing en een nieuwe inrichting van 'De Meelschuur' gaan Elly en Rianne in principe op dezelfde voet verder. De openingstijden zijn wel iets gewijzigd, zo is 'De Meelschuur' niet meer op zondag geopend. U kunt in 'De Meelschuur' terecht van maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Zaterdag 21 mei om 11.30 uur vindt de officiële opening plaats en is iedereen van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen in De Meelschuur. Onder de bezoekers van deze dag wordt een high tea voor 2 personen verloot.

Koffie- en Theeschenkerij De Meelschuur, Sponsor van Onstwedde.info