• Terug
  • Nieuws
  • Robert Folkers is de nieuwe eigenaar
15 april 2016

Robert Folkers is de nieuwe eigenaar van Folkers Zonweringen in Mussel. Het stokje is overgedragen door moeder Gretha, die nog een aantal dagen in de week blijft mee werken in de prachtige showroom aan de Zandtangerweg 22a.

“Nog zeker tien jaar”, verklapt Gretha. “Ik vind het namelijk heerlijk om hier te werken. Om klanten te adviseren bij de aankoop van onze prachtige kleurrijke producten.”

Het bedrijf ging zo’n 33 jaar geleden van start. In een garage naast het woonhuis. In de loop der tijd is de onderneming flink gegroeid. Niet alleen wat betreft het aantal medewerkers en het aantal vierkante meters vloeroppervlakte, maar ook het assortiment is uitgebreid.
Klanten kunnen terecht voor allerhande producten zoals knikarm schermen, screens, pergola zonwering, vaste veranda’s, uitvalschermen, markiezen, rolluiken, hor deuren en ramen, garagedeuren en binnenzonwering. En nog veel meer….

“En allemaal van A-kwaliteit”, benadrukt de 29-jarige Robert die van kinds af aan het bedrijf heeft zien groeien, maar ook nog vijf jaar internationaal vrachtwagenchauffeur is geweest met bestemming Scandinavië. Sinds 2010 werkt hij in het familiebedrijf. Om de fijne kneepjes van het vak te leren heeft hij met veel enthousiasme alle voorkomende werkzaamheden aangepakt. Van verkoop tot montage. Nu is de tijd gekomen om de leiding over te nemen.

“Onze klanten komen uit de wijde regio”, vervolgt Robert. “Tot aan stad Groningen toe. We hebben een hele goede naam opgebouwd. Bij zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Zo leveren we om te beginnen topproducten – we zijn zelfs Select Dealer van een aantal leveranciers en daar zijn we terecht trots op – en daarnaast hechten we veel waarde aan een goede montage en service. De verkoop en het inmeten aan huis doe ik zelf, samen met mijn oom Harm Folkers die vanaf de oprichting werkzaam is bij Folkers Zonweringen. Zijn inzicht en ervaring was en is nog steeds van groot belang voor ons bedrijf. We willen gewoon de beste zijn. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en hebben veel ervaring in montage, reparatie en onderhoud. En zeker niet onbelangrijk; Folkers Zonweringen is erkend lid van Romazo, de branchevereniging van zonweringbedrijven. En dat word je niet zo maar.”

Het motto is Folkers Zonweringen is Zonwering op z’n Best! U wilt meer informatie over Folkers Zonweringen? Kijk dan even op de website.

Bron/foto: Kanaalstreek

Website Folkers Zonwering, sponsor van Onstwedde.info

Like Folkers Zonwering op Facebook