• Terug
  • Nieuws
  • Open Huis manege De Driesporen
7 april 2016

Zaterdag 16 april Open Huis bij Manege De Driesporen in Onstwedde.

Deze dag kan een kijkje worden genomen in de Manege aan de Wessinghuizerweg 4b te Onstwedde. Vanaf 13.00 tot 17.00 uur zijn de deuren geopend en kan kennis worden gemaakt met de verschillende facetten van de paardensport. In de drie prachtige rijhallen, verzorgt de manegevereniging haar rijlessen. Alles zal deze dag in het teken staan om ook een ieder die dit prachtige complex wel eens wat nader wil bekijken met open armen te ontvangen. De stallen kunnen ook worden bezocht en onze 14 viervoeters die in de manege gestald staan zullen zich van hun beste kant laten zien. Dit zijn de paarden die, hetzij in eigendom van de manegevereniging dan wel gestald staan, allen ten behoeve van de lessen worden ingezet. Elk paard of pony met zijn eigen verhaal en zijn eigen bijzonderheden. De mensen van de manege kunnen je er alles over vertellen. 

Deze middag worden tevens diverse demonstraties verzorgd zoals een springclinic, een pas de deux op muziek en het rijden met een vierspan. De hele middag zullen diverse spetterende shows worden verzorgd door onze ruiters en menners.

Centraal staat deze middag de kennismaking met de diverse takken van de paardensport. Zowel jong als oud kan (onder begeleiding) zelf rijden. Je zult ontdekken dat er naast gewoon rijden op een paard nog veel meer mogelijk is in de paardensport. Als klapper van de dag kan er aan het einde van de middag zelf een poging worden gewaagd met het ringsteken.

Deze middag is onze instructie aanwezig voor het geven van gratis mini-proeflessen waar men zich ter plaatse voor kan aanmelden.
Speciaal voor deze dag is er een eenmalige kennismakingsaanbieding voor aspirant leden. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u tijdens de open dag terecht bij één van onze vrijwilligers.

De manegevereniging  hoopt  deze middag veel mensen te mogen begroeten in haar prachtig complex aan de Wessinghuizerweg.

Programma: 13.00 opening 13.05 shows en demonstraties 13.45 proeflessen voor publiek / vrij rijden 14.15 shows en demonstraties 14.55 proeflessen voor publiek / vrij rijden 15.25 shows en demonstraties 16.05 proeflessen voor publiek / vrij rijden 16.25 shows en demonstraties 16.45 ringsteken voor publiek 17.00 afsluiting

Voor meer informatie en het definitieve programma:
Website