• Terug
  • Nieuws
  • LiRoJa vierde tien jarig bestaan
4 april 2016

LiRoJa Fashion uit Vlagtwedde vierde de afgelopen twee dagen haar tien jarig jubileum. Dit werd gevierd op vrijdag 1 april van 13:30 – 21:00 uur en zaterdag 2 april van 10:00 – 17:00 uur, met op zaterdag een minimarkt en een modeshow.

Eigenaresse Tiny Rijkens-Heun vroegen we hoe ben  je met LiRoJa Fashion gestart?
Tien jaar geleden verhuisde het Amerikaanse laboratorium waar ik voor werkte naar België en besloot ik mijn witte laboratoriumjas aan de wilgen te hangen en te starten met een (online) kledingwinkel en accessoires voor zowel kinderen als volwassenen. Inmiddels ben ik zeker 40 shows, 100 modeshows en ruim 3.000 kledingparty’s met duizenden klanten verder.

Hoe kwam je bij de naam LiRoJa?
Ik nam de eerste 2 letters van mijn 3 kinderen die ik toen in die tijd had, te weten: Lisa, Robert en Janique. Enkele jaren later werd Bram geboren dus die is verder niet meer aan de bestaande bedrijfsnaam toegevoegd.

Wat was er zoal te doen deze twee jubileumdagen?
Afgelopen vrijdag kon men onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe collectie bekijken. Deze zaterdag hadden we een minimarkt en een spetterende modeshow van onze modellen. En na afloop kregen bezoekers een klein presentje mee als aandenken aan dit 10-Jarig bestaan. Aldus een enthousiaste Tiny.

Even een terugblik naar 2012 daar was je toch de eerste kledingzaak in Nederland die een Frans kledingmerk mocht verkopen.
Dat klopt de importeur van CBK Sportswear zocht dealers om hier in Nederland hun kledingmerk te vertegenwoordigen en daar was ik inderdaad de eerste kledingzaak die met de verkoop van dit merk ben begonnen.

Modeshows zagen we ook vanmiddag, toeren jullie ook door de rest van Nederland?
Nou de rest van Nederland is misschien voorbarig maar sowieso de 3 Noordelijke provincies met daar vaak de lokale modellen in de desbetreffende woonplaats.

Hoe ziet de komende 10 jaar eruit bij LiRoJa?
Nog meer doorgroei, nog meer klanten en dat iedereen kan genieten van betaalbare en kwalitatieve kleding.

Fotoreportage (1)

Fotoreportage (2)

Video

Website LiRoJa Fashion, sponsor van Onstwedde.info