• Terug
  • Nieuws
  • Show bij Folkers Zonwering
29 maart 2016

Folkers Zonwering in Mussel houdt op 31 maart t/m 2 april een Lenteshow waar u zich naast het  brede assortiment aan binnen en buiten zonweringproducten ook kunt laten informeren over onder andere rolluiken, verschillende soorten deuren, outdoor livings, veranda's en terrasoverkappingen.

Folkers Zonwering is 33 jaar geleden klein vanuit de garage gestart met de verkoop van zonwering en productie van rolluiken en markiezen. Deze productie is  inmiddels gestopt waardoor Folkers Zonwering zich als zelfstandige volledig kan richten op het zelf samenstellen van het pakket aan producten om u zo de voordeligste prijs en beste kwaliteit te kunnen bieden. Folkers Zonwering is trots op deze zelfstandigheid.

Afgelopen zomer heeft Gretha Folkers het succesvolle bedrijf overgedragen aan de volgende generatie in de persoon van haar zoon Robert Folkers. Door de jaren heen is zowel het bedrijf als het assortiment gegroeid met als resultaat dat er vandaag de dag een grote showroom met werkplaats staat aan de Zandtangerweg 22a in Mussel. Vanuit deze showroom is Folkers Zonwering Select Dealer van een aantal fabrikanten en dit betekent dat Folkers Zonwering in de hele omgeving voor deze fabrikant de enige dealer en verkooppunt is. Als jonge nieuwe eigenaar heeft Robert veel vertrouwen in dit concept, is hij enthousiast en gemotiveerd voor de toekomst en gaat hij voor de volgende 33 jaar!

Folkers Zonweringen is erkend lid van de Romazo, de branchevereniging voor zonweringbedrijven in Nederland. Hierdoor geniet de klant volledig zekerheid op topkwaliteit en duidelijke garantievoorwaarden.

Folkers Zonwering hecht veel waarde aan de deskundigheid van hun medewerkers. zo zijn alle monteurs VCA gecertificeerd en hebben ruime ervaring in montage, reparatie en onderhoud. De medewerkers van de verkoop zijn ieder op hun vakgebied gedreven en deskundig in hun advies aan u.

Website Folkers Zonwering, sponsor van Onstwedde.info

Like Folkers Zonwering op Facebook