• Terug
  • Nieuws
  • Esway Atelier Concert met Roos Galjaard
10 maart 2016

Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering komen zondag 20 maart voor de 3e keer met hun prachtige liedjes naar De Esway. Roos zingt en Sebastiaan begeleidt haar daarbij op de cello. Samen creëren ze muzikale werelden waar je stil van wordt. Roos Galjaard is een singer-⁠songwriter die oorspronkelijk uit gouda afkomstig is. Ze heeft lange omzwervingen in zuidelijk afrika gemaakt.

Sinds 1995 is ze volop voor de muziek gegaan. Ze brengt uitsluitend eigen nummers. De teksten gaan over mensen in verschillende situaties: oorlog, een terminaal ziekenhuis, vrolijke zomerdagen, maar ook ouderschap en liefde.
Roos: “Ik hou ervan als het publiek een eigen invulling kan geven aan een liedje, in gedachten verzonken raakt, erdoor wordt meegenomen. Ik vind het mooi als de muziek mensen kan raken, door pure muziek te maken en dichtbij te blijven”.

Sebastiaan Wiering, muzikant, criticus, sportmens, levensgenieter, nachtvlinder, amateurfilosoof, liefhebber en muzikant begeleid Roos sinds 2011 op zijn cello, met zang en handpercussie.

Ze hebben opgetreden op festivals, in theaters en huiskamers in binnen en buitenland.

De aanvang is 15.00 uur en de entree is € 12,00 koffie gratis.

Reserveren is gewenst via e-mail of T (0599) 331731.

Het adres van het Esway Atelier is Esweg 9 Onstwedde.

Email

Website Geert Schreuder, sponsor Onstwedde.info

Flyer Esway Atelier concert

Website Roos Galjaard

Do they know: Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering