• Terug
  • Nieuws
  • Klusjes voor de Woldstee (update)
4 april 2016

In dit nieuwsbericht dat enkele weken geleden is geplaatst blijkt een fout e-mail adres te staan. Dat is nu aangepast, vandaar opnieuw dit bericht.

Bewoners van de Woldstee en Zonnehof willen graag meedoen in Onstwedde. Ze zijn op zoek naar werkzaamheden, klusjes of activiteiten. Daarom werd een informatieavond georganiseerd voor de winkeliers en verenigingen in de buurt. Er kwamen ongeveer 10 personen van de tennisvereniging, voetbalvereniging, manege, dorpsbelangen en van de handelsvereniging.


Medewerkers gaven een presentatie over mogelijkheden en beperkingen en lieten verschillende voorbeelden zien. Daarna gingen ze met elkaar in gesprek over wat kunnen en willen de bewoners, hoe worden ze begeleid, kan dat ook in het weekend? Kortom, een goed gesprek en de aanwezigen waren erg enthousiast.

Verenigingen en natuurlijk ook particulieren kunnen een vraag of oproep plaatsen voor een vrijwilliger van de Zonnehof of Woldstee voor een klusje zoals helpen in een tuin of helpen opbouwen van een braderie of een keer koffie schenken in een kantine enz. Er zijn tal van mogelijkheden.

De vraag aan de bewoners van Onstwedde en omstreken is de volgende: Heeft u hulp of ondersteuning nodig bij een klusje in of om het huis, eventueel een boodschap in het dorp of gewoon een gezellig moment met een cliënt en een kopje koffie dan horen wij het graag. Ook het verenigingsleven en sportclubs kunnen een beroep doen op de cliënten van de Zijlen.

Wilt u meer informatie dan kunt u dit doorgeven op het e-mail onderaan dit bericht. Dit geldt natuurlijk ook voor aanmeldingen.

E-mail

Website De Woldstee