• Gelijkspel voor Onstwedder Boys
22 september 2012

De tweede thuiswedstrijd leverde Onstwedder Boys een gelijkspel op. Na een 2 - 1 voorsprong bij rust, werd het tegen GRC Groningen uiteindelijk 3 - 3.

GRC begon goed aan de wedstrijd en kreeg al na twee minuten een grote kans. Keeper Rein Koudstaal redde bekwaam, maar was na twintig minuten spelen kansloos toen de bal door een verdediger van Onstwedder Boys hard tegen een speler van GRC werd gespeeld en in het doel verdween.

Nog geen twee minuten later stond het alweer gelijk toen Peter Orsel van dichtbij wist te scoren. Kort daarna was het opnieuw Orsel die alert reageerde nadat Gerwin de Wijk de bal tegen de paal had geschoten.

Na de rust kwam Onstwedder Boys op een 3 -1 voorsprong door een benutte strafschop van Chris Strockmeijer. GRC nam vervolgens meer risico en wist de boys steeds meer onder druk te zetten. Dit resulteerde in een doelpunt voor de ploeg uit Groningen. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd een corner fraai binnengekopt door één van de Groningers, waardoor de eindstand 3 - 3 werd.

Onstwedder Boys staat nu op de vijfde plaats met zeven punten uit vier wedstrijden. Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Angelso op het programma.