• Terug
  • Nieuws
  • Eerste huurder in Bolderbörg
10 februari 2016

In wooncentrum Bolderbörg is de eerste huurder volgens het woonconcept Wonenplus komen wonen.

In Bolderbörg kunnen senioren zelf een studio of appartement huren en kunnen daarbij gebruik maken van diverse voorzieningen op het gebied van zorg en services. 

Een uitkomst
Mevrouw Tolk-Grooten woont sinds januari in Bolderbörg. ‘Voor mijn moeder is dit een uitkomst. Ze woont in een huis waarin zorg gegarandeerd is, en heeft mensen om zich heen. In haar eigen huis was ze erg eenzaam en voelde ze zich niet meer veilig. Het kunnen huren van een appartement in de Bolderbörg, waarin alle mogelijke voorzieningen zijn geeft ook mij als dochter een gerust gevoel’, zegt Ans Nobbe, dochter van mevrouw Tolk-Grooten. De keuze voor de Bolderbörg is een bewuste keuze geweest, omdat haar dochter en zoon dichtbij wonen. ‘We kunnen nu dan ook vaker bij onze moeder komen’ aldus de dochter.

Nieuw woonconcept: WonenPlus
Senioren kunnen zelf de keuze maken of zij willen wonen in woonservicecentrum Bolderbörg (voormalig verzorgingstehuis). Er zijn studio’s of appartementen te huur waarbij men een standaard dienstenpakket afneemt, WonenPlus, met elke dag een warme maaltijd in het restaurant en alarmering. De (thuis)zorg is 24 uur per dag dichtbij en daarnaast kan gebruik worden gemaakt van allerlei bijkomende voorzieningen die Bolderbörg biedt.

Meer weten?
U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen in Bolderbörg. U kunt bellen voor meer informatie of voor een rondleiding met de Klantenservice van Zorggroep Meander.

T (0598) 686868
Website van zorggroep Meander, sponsor van Onstwedde.info