• Terug
  • Nieuws
  • Jsdb organiseert darttoernooi
21 januari 2016

Jeugdsoos ‘de Boerderij’ organiseert naast populaire themafeesten als Goud van Oud en de Piratenparty ook enkele ‘vrijdagavondactiviteiten’. Net als voorgaande seizoenen organiseert JSDB ook dit jaar weer een darttoernooi.
 
Op vrijdag 26 februari zal JSDB omgetoverd worden tot het epicentrum van dartend Nederland. Op de zes wedstrijdbanen strijden de deelnemers om de hoofdprijs. Ook voor de nummers twee en drie zijn er leuke prijzen. Dus gooi je graag een pijltje en houd je van een beetje gezelligheid met een muziekje op de achtergrond? Geef je dan voor vrijdag 19 februari op via darttoernooi-jsdb@hotmail.com op voor het JSDB-darttoernooi!
 
De avond begint om 19.00 uur. Om alles goed te laten verlopen en op tijd te kunnen starten word je rond 18.30 uur in jeugdsoos ‘de Boerderij’ verwacht. Het inschrijfgeld bedraagt €5,- en kan op de avond zelf betaald worden.
 
Mocht u/ jij deze avond alleen even een kijkje willen nemen, genieten van de gezelligheid of een potje willen poolen in de jeugdsoos dan kan dat natuurlijk ook, bezoekers zijn van harte welkom.

Geef je op.