• Terug
  • Nieuws
  • Nieuwjaarsconcert bij Geert Schreuder
21 december 2015

Op zondagmiddag 3 januari organiseert de kunstschilder Geert Schreuder in zijn atelier weer een concert. Er is dan dus bij hoge uitzondering geen Open Atelier te bezoeken op de eerste zondag van de maand.

Echter wel het nieuwjaarsconcert van Linde Nijland en Bert Ridderbos met als gast Hans van der Lijke.
Linde vormde eerder samen met Annemarieke Coenders het duo Ygdrassil. Sinds 2005 speelt ze samen met multi instrumentalist Bert Ridderbos. Ze brengen eigen liedjes en Engelse, Amerikaanse en Groninger folk traditionals, alsmede nummers van o.a. Sandy Denny, Fairport Convention en vele anderen.
Ze nemen als gast de Groninger troubadour Hans van der Lijke mee. Hans heeft onlangs een nieuwe 4 dubbel CD uitgebracht vol met Groninger- en Nederlandstalige nummers, waaruit Hans ongetwijfeld een aantal nummers ten gehore zal brengen.
Linde Nijland, folk, singer-songwriter met een hemels helder stemgeluid. Bert Ridderbos, virtuoos instrumentalist op allerlei snaarinstrumenten, accordeon en wat dies meer zij. Hans van der Lijke, liedjesmaker, troubadour, met grandioze, veelal Groningstalige, teksten.

Zondag 3 januari 2016, aanvang 15.00 uur.
Reserveren is zeer aan te bevelen per mail of T (0599) 331731.
Entree: € 12,00 inclusief koffie/thee.
Adres: Esweg 9, 9591 AZ Onstwedde.

E-mail

Website Kunstschilder Geert Schreuder, sponsor van Onstwedde.info

Bron/foto's: Westerwolde Actueel