• Terug
  • Nieuws
  • Gezellige dag Biljartclub
16 december 2015

Dinsdag 15 december jl. hield de biljartclub haar jaarlijkse gezellige dag in De Bolster. Om negen uur kon voorzitter Wubbe Maarsingh bijna alle leden verwelkomen. De heren Schokkenbroek en de heer Zwart waren om uiteenlopende redenen verhinderd.

Na de koffie werd begonnen aan een 5-⁠tal aan het biljartspel gelieerde spelletjes, waarbij als uitgangspunt het aantal caramboles werd genomen die de individuele spelers in de onderlinge competitie moeten maken. Er werd af en toe op het scherpst van de snede gespeeld, waarbij de sportiviteit niet uit het oog werd verloren.

Aan het einde van de dag kon Wubbo P (voorzitter van het organisatiecomité) de winnaars bekend maken:
Op de eerste plaats is geëindigd Elze Nieuwenhuis met een score van 154% van zijn te spelen gemiddelde. Op een tweede plaats kwam Wubbo Pathuis, met een score van 125% en de derde plaats werd opgeëist door Geert Volders, die een score van 100% haalde.

De drie mannen keerden huiswaarts met vleesprijzen. De heren biljarters werden de hele dag van een natje en droogje voorzien door de dames Corrie Meijer en Ria Huls, die aan het einde van deze zeer geslaagde dag als dank een attentie uit handen van voorzitter Wubbe Maarsingh kregen overhandigd.