• Ongelukkige nederlaag voor Boys
14 november 2015

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag een ongelukkige nederlaag geleden. Na een 2 - 2 ruststand werd het in Niekerk 3 - 2 voor de thuisploeg. Door dit resultaat staat de ploeg van Fokke de Jonge op de achtste plaats met twaalf punten uit acht wedstrijden.

Op een nat veld kijken de Boys na twintig minuten spelen tegen een achterstand aan. Een afstandsschot van Jelmer Kijf verdwijnt onhoudbaar voor Rein Koudstaal in de verre hoek. Twee minuten later staat het alweer gelijk. Rutgert Tipker krijgt de bal aangespeeld in de 16-meter, kapt en draait en weet de 1 - 1 te maken. Weer een paar minuten later is het opnieuw Tipker die scoort. hij reageert alert na een onoverzichtelijke situatie voor het doel van Niekerk en weet van dichtbij de bal binnen te tikken. Voor rust is het echter opnieuw Kijf die met een hard schot vanaf de rand van het strafschopgebied weet te scoren.

In de tweede helft zijn er volop kansen voor Onstwedder Boys. Gerko Scheper, Peter Orsel, Gerben Meems en Jelle de Vries weten echter de kansen niet te benutten. In de laatste minuten van de wedstrijd scoort Niekerk echter wel. Een corner van de Boys wordt door de keeper gevangen, die de bal vervolgens  naar voren schiet. Er volgt een snelle tegenaanval die door Robert Smit doeltreffend wordt afgerond. Even later fluit de scheidsrechter voor het einde en zo eindigt deze wedstrijd met een teleurstellend resultaat voor de Boys.

Komende zaterdag zijn er geen competitiewedstrijden. Over twee weken speelt Onstwedder Boys thuis tegen SGV uit Schildwolde.