• Terug
  • Nieuws
  • Nieuwe rubriek op de site
12 november 2015

De rubrieken 'Hoe is het met?', 'Over de vloer bij' en ‘Welkom in Onstwedde’ op deze site doen het goed en worden graag gelezen. Ook de rubriek ‘In gesprek met de toekomst’ bleek bijna twee jaar lang een goed gelezen rubriek. Omdat deze website zich wil blijven ontwikkelen en om de bezoekers weer iets nieuws voor te schotelen, wordt de rubriek ‘In gesprek met de toekomst’ veranderd in een andere rubriek.

Vanaf eind november zal het eerste verhaal van een sponsor van deze website te lezen zijn. In deze nieuwe rubriek, ‘De sponsor spreekt’ genaamd, geven de ondernemers van Onstwedde (en omstreken) een inkijkje in hun bedrijf en vertellen ze onder andere over het ontstaan van hun bedrijf, het ondernemerschap en de toekomstplannen.

De website Onstwedde.info wordt gesteund en gesponsord door veel bedrijven. Dit zijn bedrijven uit Onstwedde en omstreken. Vaak is het niet voor iedereen duidelijk wie of wat het bedrijf precies is, wie er werken en wat het bedrijf doet. En hoe is überhaupt het bedrijf ooit ontstaan en wat drijft de ondernemers? In de rubriek ‘De sponsor spreekt’ komen dit soort zaken ter sprake en stellen de sponsoren zich voor.

Eens in de vijf weken zal er een nieuwe 'De sponsor spreekt’ te lezen zijn. Voor meer informatie, vragen, tips of een verzoek kunt u mailen naar Wouter de Vries.

E-mail

Ga naar de rubriek 'In gesprek met de toekomst'