• Terug
  • Nieuws
  • Jsdb hoopt op uw stem
26 oktober 2015

JSDB maakt kans op een mooie prijs. De jeugdsoos is namelijk genomineerd voor de Provinciale Vrijwilligersprijs 2015! Deze prijs is opgedeeld in drie categorieƫn: Jeugd, Zorg en Leefbaarheid. Uit 97 organisaties die zich hebben aangemeld, is JSDB er 1 in de categorie 'Jeugd'. De winnaar van elke categorie wint 3000 euro.

De Provinciale Vrijwilligersprijs is bedoeld voor organisaties die op een buitengewone, aansprekende en succesvolle manier met vrijwilligers werken. daarmee wil de provincie het vrijwilligerswerk ondersteunen en laten zien dat iedereen die vrijwilligerswerk doet, een belangrijke bijdrage levert aan onze samenleving.

De genomineerden in de categorie 'Jeugd' zijn: Jongerencentrum Express in Uithuizen en Jeugdsoos de Boerderij in Onstwedde. In de categorie 'Zorg' zijn de genomineerden: ReumActief uit Stadskanaal e.o. en Het AlzheimercafƩ in Hoogezand. Als laatste zijn in de categorie 'Leefbaarheid' Stichting Oude Groninger Kerken van de provincie Groningen en Buurtrestaurant 'de Eeterie' in Wijkcentrum het Dok in Groningen genomineerd.

Tijdens de foute party (21 november) komen studenten van het Noorderpoort een filmreportage maken van JSDB. Vorige edities waren zeer geslaagd en het bestuur hoopt natuurlijk ook deze keer weer op een volle en verkleedde JSDB.

De winnaars worden 7 december bekend gemaakt in de Statenzaal in het provinciehuis van Groningen, hierbij zal een groep vrijwilligers van JSDB aanwezig zijn.

Het bestuur geeft natuurlijk aan graag deze prijs te winnen en daarbij is de hulp van u zeker nodig. U kunt de vrijwilligers van JSDB helpen door te stemmen. Dat kan via onderstaande websites:

Stemmen via de website van de Provincie Groningen
Stemmen via de website van RTV Noord

Stemmen kan tot en met 1 november.

Namens alle vrijwilligers, alvast bedankt voor het stemmen!