• Ruime winst voor Onstwedder vrouwen
5 oktober 2015

Zaterdag 3 oktober was het dan eindelijk zover, de eerste thuiswedstrijd van het seizoen voor de vrouwen van Onstwedder Boys.

Eerdere thuiswedstrijden werden steeds door de tegenstander afgelast i.v.m. een spelerstekort. De dames speelden vandaag een oefenwedstrijd tegen ZNC. In eerste instantie zouden ze een competitiewedstrijd tegen ZNC spelen maar doordat ZNC zich na twee verloren competitiewedstrijden heeft teruggetrokken uit onze klasse en een niveau lager gaat voetballen werd het nu een oefenwedstrijd.

Onstwedder Boys begon gelijk goed aan de wedstrijd en al snel kwam de ploeg op voorsprong. Lotte Huls gaf een prima pass op Nadine van der Laan, die de 1 - 0 in kon tikken. Niet veel later werd er weer gescoord, maar nu gaf Nadine de bal aan Lotte en werd het 2-0. De bal werd goed rondgetikt en door goals van Lotte (2x), Nadine(2x) en Irene Engels werd de ruststand 5 - 0.

In de rust gaf Mete (trainer) een aantal tips hoe de ruimtes nog beter benut konden worden en zo werd er vol goede moed begonnen aan de tweede helft. De tweede helft gingen de dames door met het maken van goals en op een gegeven moment ging het zo hard dat er vijf doelpunten in vijf minuten werden gemaakt. De lol was er toen wel een beetje af en vooral voor de verdedigers en de keeper was dit op deze manier niet echt een nuttige oefenwedstrijd. Uiteindelijk werd er bij een 19 - 2 eindstand afgefloten door de scheidsrechter.