• Opnieuw winst voor Boys
10 september 2012

Onstwedder Boys heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. Op een zonovergoten sportpark De Boskamp werd Smilde
met 2 - 0 verslagen.

In de eerste helft was Smilde de betere ploeg. De ploeg uit Drenthe kreeg een
aantal goede mogelijkheden, maar wist niet te scoren. Peter Orsel kreeg namens Onstwedder Boys een goede kans, maar hij kopte net over. Bij rust stond het  0 - 0.

In de tweede helft voetbalde Onstwedder Boys beter. Na tien minuten verschalkte Gerwin de Wijk de doelman van Smilde met een fraaie boogbal:
1 - 0. In de laatste minuut ging Rudi Akpinar goed door, schoot tegen de lat, waarna de bal voor de doellijn weer het veld inkwam. De scheidsrechter kende tot verbazing van iedereen een doelpunt toe, wat leidde tot heftige protesten van de spelers van Smilde. Kort daarna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Volgende week zaterdag speelt Onstwedder Boys in Groningen tegen vv Groningen.