• Terug
  • Nieuws
  • Uitbreiding Dientu voor dier en tuin
23 september 2015

Dientu in Stadskanaal is uitgebreid met zo’n dertig vierkante meter vloeroppervlakte. “Sinds de opening maakt Dientu een mooie groei door”, glundert eigenaar Jessica van de speciaalzaak voor dier en tuin (dientu) aan de H.J. Kniggestraat 82C in Stadskanaal. “We kunnen het assortiment nu nog beter presenteren.”

In de winkel van Dientu is een ruim aanbod in kwaliteitsproducten voor dier en tuin te vinden. Denk hierbij aan haarden, kachels, barbecues en fakkels. Ook kan de klant terecht voor voerders voor vijvervissen – koi karpers is een specialiteit – en kleindieren zoals katten, honden, kippen en konijnen. “En liefhebbers van tuinieren vinden een ruim aanbod in zaaigoed en bemesting”, benadrukt Jessica.

Verder biedt Dientu een collectie zonovergoten Italiaanse plattelandsproducten, uniek in Stadskanaal en verre omgeving. De lekkerste en beste producten, zorgvuldig geselecteerd. Zoals diverse soorten traditioneel Italiaanse pasta’s, diverse smaken pastasauzen, traditioneel gemaakte wijnen van de beste druivenrassen, olijven en olijfolie.

Vaste klanten kunnen profiteren van aantrekkelijk voordeel als ze gebruik maken van de Dientu Spaarkaart. De winkel is geopend woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Bron/foto: Kanaalstreek

Website Dientu, sponsor van Onstwedde.info