• Terug
  • Nieuws
  • Startweekend Hervormde gemeente
22 september 2015

De startweekendcommissie van de Hervormde gemeente heeft voor komend weekend een mooi en gevarieerd programma in elkaar gezet. 

Op zaterdagmiddag 26 september zal als vanouds de fietstocht starten om 14.00 uur vanaf d'Ekkelkaamp. Voor de kinderen is er op dat moment een levend ganzebord bij d'Ekkelkaamp. Hierna kan jong en oud tussen 16.00 en 17.00 uur meedoen met boerengolf. Wie niet mee wil/kan doen is welkom om te komen kijken. Er zal eten en drinken worden verkocht. 

Op zondagmorgen 27 september is iedereen na de ochtenddienst welkom voor koffie met een stukje taart. Na het koffiedrinken zal er een broodmaaltijd klaarstaan voor alle gemeenteleden. Tot de middagdienst is er een leuk programma voor jong en oud in elkaar gezet (met o.a. medewerking van Genesis). De middagdienst, die om 14.30 uur begint, is de startdienst en hierin zal het gospelkoor Young Testify uit Onstwedde optreden. Voor de kleinste kinderen is er oppas. 

De startweekendcommissie nodigt alle gemeenteleden uit om deel te nemen aan één of meerdere activiteiten om er zo een geslaagd weekend van te maken.