• Terug
  • Nieuws
  • Nieuw seizoen voor Jsdb
18 augustus 2015

De vakantie is alweer voorbij, de scholen zijn weer begonnen en men gaat weer naar het werk. Alles komt zo langzamerhand weer op gang en dat geldt ook voor het nieuwe seizoen van Jeugdsoos de Boerderij (JSDB). In de zomer zijn er een aantal dingen veranderd binnen de jeugdsoos. Zo zijn er nieuwe vrijwilligers verwelkomd en er zijn wisselingen geweest binnen het DB (dagelijks bestuur).

Het bestuur is veranderd op vier posities. Jarenlang is Harm-Jan Wilzing de voorzitter geweest van JSDB. Na zes jaar deze functie te hebben vervuld geeft hij het stokje door. Zijn vervanger is Harm-Jan Luring, voorheen bestuurslid. Hij neemt vanaf dit seizoen alle voorzitterstaken over. Omdat Harm-Jan Luring doorschuift binnen het bestuur is er een plek als bestuurslid vrijgekomen. Heije Wubs vervangt hem en zal vanaf dit seizoen mee gaan denken binnen het bestuur. Er wordt ook afscheid genomen van Riëtte Wubs. Zij is jarenlang actief geweest als vrijwilliger en secretaris. Haar vervanger is Laura Hauke, zij was al vrijwilliger en nu ook actief binnen het bestuur. Ook de DJ’s krijgen een ander gezicht. Na jaren trouwe plicht geeft Nanne Huiges zijn stokje door aan Nick Wagenaar. Nanne blijft actief als DJ en vrijwilliger binnen de soos. Nick was al DJ en is nu dus voorzitter van de DJ’s.

Nieuwe vrijwilligers
Er hebben zich een aantal nieuwe vrijwilligers aangemeld. Ties Bruining, Mark Fissering, Lotte Huls, Sven Jaegers, Nadine van der Laan, Julia Mulder, Gerko Scheper en Marije Volders komen ons team versterken. Zij zullen vanaf het nieuwe seizoen achter de bar en de garderobe te vinden zijn. Het bestuur vertelt ontzettend blij te zijn met deze nieuwe vrijwilligers.

Seizoensopening
Ook dit seizoen opent JSDB weer met een groot feest! Dit jaar komen op zaterdag 22 augustus de KisjesKearls live optreden. De KisjesKearls is een coverband van Normaal en houdt van een gezellig feest voor jong en oud. Wil je hier bij zijn? De kaarten zijn verkrijgbaar bij de volgende drie voorverkoopadressen:
- Snackbar ’t Wold in Onstwedde
- Drankenspeciaalzaak ‘Bij Thijs’ in Vlagtwedde
- Snackbar ’t Stoepje in Alteveer

De kaarten kosten in de voorverkoop €5,00 en aan de deur kosten ze €7,50. De deuren zullen vanaf 20.30 uur geopend zijn. Voor de kaartverkoop geldt: OP=OP!!

Het bestuur geeft aan veel zin te hebben in het nieuwe seizoen en hoopt jullie allemaal te zien in de jeugdsoos!

Website Jsdb