• Terug
  • Nieuws
  • Klanten verrast met boeket van Coop
1 mei 2015

Sinds 21 maart heeft Coop Jan Schut in de winkel een Bloemetjesbus, waarin klanten een kaartje met daarop de naam van een persoon die volgens hen een bloemetje verdient in kunnen stoppen. Op de eerste dag van de maand mei zijn er twee bossen bloemen bezorgd bij de twee in de prijzen gevallen adressen.

Mevrouw Dekker uit Wedde en mevrouw Hoeksema uit Onstwedde zijn verrast met een mooi boeket. De bloemen werden vanmiddag in ontvangst genomen. Ze waren blij verrast en waardeerden het erg van Coop en de afzender van de bloemenkaartjes.

De Bloemetjesbus is een nieuw initiatief van Coop. Klanten kunnen een kaartje met daarop de naam van een persoon die volgens hen een bloemetje verdient in de bus gooien. Eens per maand trekt iedere supermarkt twee kaartjes: deze personen ontvangen een mooi boeket van Coop. Jan Schut: “We waren verrast door de vele kaartjes die in de bus zijn gestopt. Het is mooi om te zien dat de bewoners van Onstwedde en omgeving dicht bij elkaar staan. Bloemen zijn perfect als bedankje, cadeautje, goedmaker of hart onder de riem. Dat was de reden voor Coop om de Bloemetjesbus te introduceren.”

De Bloemetjes bus staat inmiddels weer in de winkel bij de bloemenafdeling. Aan het eind van deze maand worden er weer twee kaartjes getrokken en worden deze bij de geadresseerden bezorgd.

Website Coop Jan Schut, sponsor van Onstwedde.info