• Terug
  • Nieuws
  • Stem op de vrijwilliger van het jaar
13 apr. 2015

Zonder de energie, passie en liefde van vrijwilligers kunnen sportverenigingen niet bestaan. Voor al deze vrijwilligers wordt de verkiezing Clubhelden van de amateursport georganiseerd.

Onstwedder Boys nomineert Bert Hartsuiker voor de titel 'Vrijwilliger van het jaar'. Nomineer deze vrijwilliger als dé clubheld van Nederland. Wordt de clubheld van Voetbalvereniging Onstwedder Boys uitgeroepen tot winnaar dan levert dat € 25.000,- op voor de clubkas.

Bert Hartsuiker staat op dit moment in de gemeente Stadskanaal op de tweede plaats qua aantal stemmen. Dit kunnen er natuurlijk veel meer worden! Bert is behalve bestuurslid van Onstwedder Boys ook jarenlang leider, lid van de jeugdcommissie en lid van de kantinecommissie geweest. Ook het wedstrijdsecretariaat is al jaren bij hem in goede handen. Daarnaast is hij lid van de Kerkenraad van de Gereformeerde kerk geweest en is hij daar nog
vrijwilliger. Ook is hij betrokken bij de voedselbank en de EHBO.

Stemmen kan via de site van Onstwedder Boys. Bovendien kan er ook gestemd worden op Arjan Huls. Hij is genomineerd als 'Beste penningmeester'.

website