19.09.2020 Zondag zangdienst op De Sikkenberg

Aanstaande zondagmiddag 20 september vindt er wederom een zangdienst in de open lucht plaats. Ook nu weer met medewerking van de bekende ‘vrachtwagenband’. Locatie is ditmaal camping De Sikkenberg. De dienst zal om 17.00 uur van start gaan. U en jij worden hier van harte voor uitgenodigd!

Blij met medewerking Sikkenberg
Ernest van der Heide – hij is één van de organisatoren – is zeer verheugd over het kunnen doorgaan van dit evenement. “We zijn blij met de medewerking van de Sikkenberg, zo zorgen we er samen voor dat deze zangdienst op een goede en verantwoorde manier door kan gaan. Mede gezien de weersvoorspellingen hopen we op een mooie dienst in de open lucht!"

Medewerking door ‘Vrachtwagenband’
De in Onstwedde inmiddels welbekende ‘Vrachtwagenband’ hoopt tijdens de bijeenkomst de muziek te verzorgen. Deze band heeft in de afgelopen maanden meerdere succesvolle (verrassings)optredens verzorgd. Tijdens de bijeenkomst zal er worden gesproken door Dirk Geert van Herk. Dirk Geert spreekt bijvoorbeeld ook op de InSight jongerenavonden in Nieuw Buinen.

RIVM maatregelen
Uiteraard gelden voor deze bijeenkomst de RIVM maatregelen, die ook zijn afgestemd met de gemeente Stadskanaal. Er zijn een aantal – veelal reeds bekende – spelregels. U en jij kunnen op het ruime veld van De Sikkenberg plaatsnemen op een zelf meegebrachte stoel of kleedje. Houd steeds 1,5 meter afstand en gelieve thuis te blijven in geval van verkoudheidsverschijnselen.

Vakantiepark De Sikkenberg, sponsor van Onstwedde.info

Foto: archief Onstwedde.info