02.11.2019 Wandelen vanaf de Gasterij

Dat Westerwolde vele mogelijkheden biedt om heerlijk te wandelen ondervonden vandaag de deelnemers aan het Wandel + Fit Event in Smeerling.

Het gloednieuwe Wandel + Fit Event, dat vandaag plaatsvond bij Gasterij Natuurlijk Smeerling in Onstwedde, stond volledig in het teken van wandelen en fit en gezond leven. De 36, door Stichting Wandelen in Westerwolde uitgezette, wandelmogelijkheden in Westerwolde werden er vanmiddag gepresenteerd. De routes van 3 tot en met 16 kilometer leiden wandelaars langs de bijzonderste plekken. Zo maken de wandelaars kennis met de verrassende natuur en de landschappen van Westerwolde.

Ook presenteerden zich in de Gasterij diverse lokale bedrijven die gespecialiseerd zijn in producten en diensten op het gebied van fit en gezond leven. Hierbij moet u denken aan een specialist in wandelschoenen, massage, fysiotherapie, pedicure, mindfullness, CBD-producten en biologische producten voor mens en dier, diëtiste, hennepthee en gezonde hapjes.

Bezoekers konden vanmiddag ook lekker aan de wandel door de prachtige omgeving van Smeerling en Ter Wupping. Ze werden begeleid door Prenger Hoekman. Daarbij kregen de ze tips en trucs over wandelen en bewegen. Er waren wandelingen van 3,5 en 7 kilometer. Ook aangelijnde honden mochten mee. Speciaal voor hen en hun baasjes was er een gezellige dog walk over ongeveer 6 kilometer, waarbij er onderweg wat lekkers was voor hond en baas.

Bron/foto's: Westerwolde Actueel

Website Gasterij Natuurlijk Smeerling, sponsor van Onstwedde.info