13.04.2018 Wandelbeleving in Ter Wupping

Op dinsdag 17 april organiseert wandelcoach Eltjo Glazenburg een wandelbeleving bij Roege Wilt in Ter Wupping. Er geldt een maximum van 40 wandelaars.

De koffie staat vanaf 9.00 uur klaar bij Snackbar ’t Wold, Dorpsstraat 29, Onstwedde. Vanaf 9.30 uur wordt er gestart door het landschapspark in Onstwedde en langs de beek Mussel Aa en de Kieberg naar de Roege Baarg - wellicht een ontmoeting met Roege Wilt in zijn hol - en door de mooie ontluikende bossen van Ter Wupping, langs het Mussel Aa-kanaal en door het landschapspark terug naar Snackbar ’t Wold.

Bij terugkomst kunt u wederom genieten van een kopje koffie/thee/soep, wel voor eigen rekening. Onderweg af en toe even een rustpauze, waarin uw wandelcoach in ’t kort iets vertelt over hetgeen er te zien en te beleven is. Op verzoek van vele wandelaars wordt er tijdens elk Ommetje in ’t kort één onderdeel van de wandeltechniek geoefend. De wandeling is 7,5 kilometer lang!

Aangezien de grond erg drassig kan zijn, worden waterdichte schoenen van harte aanbevolen.

De wandeling kost € 1,00. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Opgave wandeling is verplicht, want bij heel slecht weer wordt het Ommetje vroeg in de ochtend afgemeld via de mail en ook Snackbar ‘t Wold wil graag het aantal wandelaars weten. Stuur een e-mail naar onderstaand mailadres of bel M 06-15027999.

E-mail

Website Snackbar 't Wold, sponsor van Onstwedde.info

Bron: Westerwolde Actueel