01.01.2022 Studio Ster bedankt fijne klant

2021 was opnieuw een bewogen jaar, waarbij velen van ons opnieuw ontmoedigd zijn door de huidige coronamaatregelen. We zijn dankbaar voor de vele orders die wij het hele jaar door van jullie hebben mogen ontvangen. Zo ontzettend fijn dat jullie ons – mede als lokale ondernemer – hebben gesteund!

Met het nieuwe jaar voor de deur, staan we, zoals velen van ons, even stil bij het afgelopen jaar. Een bewogen jaar niet alleen in de zin van de ontwikkelingen rondom corona, maar ook in ontwikkeling van Studio Ster. We hebben Studio Ster inmiddels een jaar. We hebben een prachtig nieuwe site gelanceerd, een nieuw Facebook account (moeten) aangemaakt en ook Instagram en andere socials ondersteunen ons bij het vergroten van onze volgers en klantenbestand.

En we zitten nog boordevol nieuwe plannen!  Man o man wat hebben wij er zin in om ons nog meer en verder te ontwikkelen. Nieuwe ontwerpen, producten, samenwerking met wholesale, het kan ons niet snel genoeg gaan. Onze zolder puilt inmiddels redelijk uit dus we maken ruimte en we kijken naar een aparte mogelijkheid voor Studio Ster op zich zelf.

We zijn blij dat jullie ons het afgelopen jaar hebben weten te vinden. Soms stond een klant voor de verkeerde deur van de vorige eigenaar of klonk onze stem ineens wel heel anders. We hebben gelachen, we hebben spanningen gehad (komt dat wel goed met dit logo of textiel?!), we hebben risico’s genomen en ja, ook wij zijn ook wel op onze ‘snoet’ gegaan. Maar… loyaal als jullie zijn geven jullie ons de kans op bestaansrecht. Daarom fijne klant: bedankt!

We hopen jullie gauw weer te mogen verassen met nieuwe ideeën en producten op onze socials en in de webshop! En wensen jullie een mooi, verassend nieuwjaar met prachtige hoogtepunten voor 2022!

Website Studio Ster, sponsor van Onstwedde.info

Foto's: Studio Ster