08.06.2018 Open repetitie in koepelstal Landleven

KennismakingsRONDE met Kamerkoor Erato.

Op vrijdag 8 juni zal Kamerkoor Erato o.l.v. Roel Griffioen een open repetitie houden in de bijzondere koepelstal van Bio-boerderij “Landleven”,  Scholtweg 9, 9591 AD Onstwedde. Aanvang 19.30 uur en de toegang is gratis. Na afloop wordt er een vrije gift gevraagd voor de onkosten.

Op het programma staan, hoe kan het ook anders in een stal, de Cow Songs van Roel Griffioen. Ook zullen er bekende toneelteksten van William Shakespeare worden gezongen op muziek van Matthew Harris, Knud Jeppesen, Jaakko Mäntiyjärvi, Herbert Murrill en Ralph Vaughan Williams. Shakespeare is natuurlijk bekend  van het ronde Globe Theater, zijn gezongen teksten te ervaren in een ronde ruimte zal dus bijzonder zijn.

De stal is overdekt, maar open, dus de eventuele wind heeft vrij spel. Het is daarom aan te raden om u, afhankelijk van het weer, warm te kleden. Er zijn zitplaatsen op strobalen en op de trapjes van de stal. Een kussentje meenemen kan het zitcomfort verhogen, maar u kunt ook uw eigen tuinstoel meenemen. De stal is toegankelijk voor mindervaliden. De consumpties in de pauze zijn uiteraard biologisch!

Kamerkoor Erato is opgericht in 1989. De naam van het koor werd ontleend aan Erato, de muze van de minnezang uit de Griekse Mythologie. Sinds de oprichting staat het koor onder leiding van Roel Griffioen, die koordirectie studeerde bij Bruno de Greeve aan het Gronings conservatorium. Kamerkoor Erato bestaat momenteel uit 25 zangers en zangeressen uit Groningen-Stad en Ommeland.

Meer informatie

Website Bio-Boerderij Landleven, sponsor van Onstwedde.info