07.03.2023 Open dag Folkers Rijopleidingen

Op zaterdag 11 maart aanstaande organiseren wij van 09.30 tot 15.00 uur een open dag aan de Oosterhavenkade 3b te Winschoten.

Tijdens deze dag staan onze instructeurs klaar voor een vrijblijvende proefrit voor alle categorieën. Ook staan we klaar om informatie te geven en kan je al je vragen over de opleidingen en cursussen (waaronder VCA, Heftruck en bijscholing Code 95) stellen. Voor meer informatie over het reizen (personeelsfeesten, dagtochten etc.) met onze touringcar ben je tijdens deze open dag ook welkom. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Rijschool Ludolf Niemeijer zal aanwezig zijn met een aangepaste auto voor leerlingen met een beperking. Vraag Wim Nieuwenhuis deze dag naar alle mogelijkheden betreft deze aangepaste auto en maak eventueel direct een proefrit.

Voor de gratis proeflessen deze dag kan je je van tevoren niet aanmelden. Elke bezoeker kan zich inschrijven voor één proefrit. Dit kan alleen op de dag zelf bij binnenkomst. Let op: vergeet je ID-kaart hiervoor niet!

Johan Bos van Bos Medical & Safety verzorgt bij ons de BHV en EHBO cursussen op locatie. Hij is aanwezig voor vragen en informatie omtrent deze cursussen.

Ook zal Hyzon deze dag bij ons aanwezig zijn met een waterstof vrachtauto. De medewerkers van Hyzon geven informatie over de werking van deze vrachtauto's en beantwoorden ook graag je vragen.

Het belooft een gezellige dag te worden! Zien we jou ook?

Website Folkers Rijopleidingen, sponsor van Onstwedde.info

Foto: archief Onstwedde.info