26.10.2021 Onstwedder wint Boschprijzenpakket

Gert Scheper uit Onstwedde heeft onlangs een Boschprijzenpakket gewonnen na het online plannen van een afspraak. Vandaag was de prijsuitreiking.

"Klanten die online een afspraak inplannen, maken kans op een Bosch-prijzenpakket. Deze maand is éénn van onze klanten als winnaar uit de bus gekomen. We doen altijd onze uiterste best om onze klanten tevreden te stellen, maar dit is natuurlijk wel erg leuk om te mogen meegeven", aldus een trotse Willem van Autotechniek Niemeijer

Bosch-prijzenpakket
"Klanttevredenheid is erg belangrijk bij ons. Daarom zijn wij op elk moment van de dag of week online bereikbaar. Klanten die ervoor kiezen om online een afspraak bij een AutoCrew-vestiging te plannen, maken daarnaast kans op een prachtig Bosch Powertools-prijzenpakket ter waarde van bijna € 1.200,00", zegt Wendy Vegelien, Concept Adviseur van AutoCrew.

Nieuw pand en moderne werkplaats
Automobilisten kunnen al meer dan 11 jaar terecht bij Autotechniek Niemeijer voor onderhoud en reparatie van alle merken.
Vorig jaar zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand waarin de werkplaats is uitgerust met de modernste uitlees-en diagnoseapparatuur en maar liefst beschikt over 5 hefbruggen.

AutoCrew
Autotechniek Niemeijer maakt officieel deel uit van het AutoCrew
netwerk, met 200 vestigingen een van de grootste merkonafhankelijke autoserviceconcepten in Nederland voor de particuliere en zakelijke markt. Als aangesloten autobedrijf ontvangt het van Bosch, de grootste toeleverancier in de automobielindustrie, ondersteuning op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer.

Voor alle verdere informatie:
Autotechniek Niemeijer
Willem Niemeijer
Luringstraat 40A, Onstwedde
T (0599) 332255
E-mail

Fotoreportage

Website Autotechniek Niemeijer, sponsor van Onstwedde.info

Foto: Autotechniek Niemeijer