10.09.2019 Nieuw kantoor Flexiplus Huishouding

Per 1 september j.l. heeft Flexiplus Huishouding BV haar nieuwe kantoor gevestigd aan de Havenstraat 13 in Onstwedde.

Huishoudelijk Hulp
Er is bewust gekozen voor een plek midden in de regio waar we aanbieder zijn van onder andere huishoudelijke hulp volgens WMO. De gemeenten Westerwolde, Oldambt en Midden Groningen zijn onze grootste opdrachtgevers, maar we zijn ook actief in de kop van Drenthe, aldus Marjolein Boelen van Flexiplus. Nu we gevestigd zijn in de gemeente Stadskanaal willen we per 2020 ook graag in deze gemeente aanbieder worden van huishoudelijk hulp volgens WMO. De contacten zijn reeds gelegd.

Facilitair partner voor bedrijven
Daarnaast is Flexiplus steeds meer facilitair partner voor bedrijven en instellingen. Dat gaat best ver! Zo onderhouden we bedrijfsgebouwen, van vuilniszak tot beheersplan, maar maken we bijvoorbeeld ook vrachtwagens van binnen en buiten schoon voor een middelgroot transportbedrijf.

Flexiplus Huishouding is een nuchter oost Groninger bedrijf. Onze slogan is : achter de schermen op de voorgrond, en dat mag u letterlijk nemen.

Flexiplus biedt werk aan iets meer dan 100 medewerkers en is daarmee een middelgroot bedrijf in de Gemeente Stadskanaal.

Binnenkort komt er een nieuwe website.

T (0597) 671686

E-mail


Flexiplus Huishouding is sponsor geworden van Onstwedde.info

Facebook Onstwedde.info is ook zonder Facebook account te bekijken!

Foto: Flexiplus Huishouding