21.09.2021 Natuurlijk mooi met BABOR

Wetenschap. Alles begon in 1956 met een zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt BABOR sindsdien de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek made in Germany. Tot op de dag van vandaag is het onze hartstochtelijke drijfveer om het verlangen naar individuele schoonheid te vervullen.

Werking
Zo worden de meest innovatieve werkstoffen en methoden perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor buitengewone resultaten met een bijzonder luxueuze verwenbelevenis. BABOR is pionier van de professionele huidverzorging. Met onze deskundige kennis vertalen we de geheimen van de fijnste, natuurlijke werkstoffen in luxe huidverzorging van de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid.

Duurzaamheid & verantwoordelijkheid
Wie schoonheid graag wil behouden, moet respectvol en behoedzaam met haar omgaan. We behandelen ons milieu met het grootste respect. Uiteindelijk schenkt de natuur ons veel kostbare grondstoffen, waaruit wij onze hoogwaardige producten vervaardigen.

Wees welkom en boek  nu een gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Dyanthos en ervaar zelf deze fantastische natuurlijke producten!

We zien u graag!

Henriëtte Nieuwenhuis
Schoonheidssalon Dyanthos
M 06-46793940

Website Schoonheidssalon Dyanthos, sponsor van Onstwedde.info