10.07.2018 Mindfulnesswandeling in het Metbroekbos

Op vrijdag 20 juli organiseren Gasterij Natuurlijk Smeerling en Maroesja Veken weer een mindfulnesswandeling in het Metbroekbos. 

De wandeling is als een begeleide reis die je rustig laat afdalen in het NU. Je denken verdwijnt en je wordt stiller. Er ontstaat ruimte voor werkelijke natuurbeleving die niet los blijkt te staan van wat we in onszelf ervaren! De wandeling is niet zweverig, maar vraagt wel om een open houding.
We starten om 11.00 uur vanaf de parkeerplaats tegenover de Gasterij en eindigen om 12.30 uur. De bijdrage is 8 euro p.p. 
Mindfulness betekent aandachtig zijn. In ons snelle alledaagse leven nemen we de werkelijkheid oppervlakkig waar en voelen we er niet veel bij. Toch zijn we in staat om alles dieper te beleven en werkelijk te voelen dat we leven. Door middel van eenvoudige bewustzijnsoefeningen raken we snel uit ons hoofd en worden we rustig. Als we dan vanuit die toestand in de natuur zijn, nemen we die heel anders waar en kunnen we ons weer verwonderen! Na afloop is het mogelijk een heerlijke "Metbroekbos" lunch (huisgemaakte soep, sandwich en 1 consumptie) bij Gasterij Natuurlijk Smeerling te genieten. De kosten hiervan zijn 8,50 euro. 

Opgave via e-mail 

of M 06-57207806

Website Gasterij Natuurlijk Smeerling, sponsor van Onstwedde.info