10.12.2018 Memory op de kop - wie lost hem op?

Memory op de kop - wie lost hem op?  

Op zaterdag 30 juni heeft in Onstwedde de finale van het grootste Memory Spel ter wereld plaatsgevonden. Het spel was een voortvloeisel van de actie ‘Ik koop altied in Onstwedde’ (bekend van TV Noord).

In navolging van dit spel heeft de handelsvereniging een nieuw spel bedacht en het mooie is…..iedereen kan er nu aan meedoen!

Hoe werkt het?
De manshoge memorykaarten zijn deze keer te zien in de winkels en bij de bedrijven in Onstwedde. Echter staan de kaarten niet bij de juiste winkel of het juiste bedrijf.
Download het deelnameformulier (via de link onderaan dit bericht) en ga met dit formulier langs de winkels en bedrijven in Onstwedde. U hoeft niet naar binnen (uiteraard mag dat wel!).
Geef op het formulier aan waar de ‘onjuiste’ kaart is gezien. Het aanmeldformulier maakt duidelijk hoe het precies in zijn werk gaat. Het is niet ingewikkeld en het levert bovendien een gezellige wandeltocht langs de winkels en bedrijven op. De kaarten zijn van 8 december tot en met 15 december te zien. 

De formulieren kunnen op 15 december tijdens de Winterfair (16:00 – 20:00 uur) worden ingeleverd bij de stand van de Handelsvereniging. Er is een mooie hoofdprijs te winnen en inleveren van het formulier levert een leuke attentie op. 

Locatie   : Bedrijven en winkels in Onstwedde
Wanneer : Zaterdag 8 tot en met zaterdag 15 december

Deelnameformulier