14.03.2019 'Maak plaats voor groen'

Oosterveld Verzekeringen is door Klaverblad geselecteerd om deze mooie actie te ondersteunen en onder de aandacht te brengen. 'Maak plaats voor groen' is een mooi initiatief in de strijd tegen wateroverlast.

In Nederland is maar liefst 40% van de tuinen betegeld. Dit zorgt ervoor dat water bij hevige regenval niet weg kan. Het riool moet al dat water afvoeren, maar kan die grote hoeveelheid water in zo'n korte tijd niet aan. Daardoor komen straten en tuinen blank te staan. Dat zorgt voor overlast en schade als water uw huis binnenkomt.

Samen met u en ons wil Klaverblad aan de slag om plaats te maken voor groen en zo wateroverlast te voorkomen. Want er is altijd wel plek voor een beetje groen.
Klaverblad-verzekerden met een bestaande of nieuwe woonhuis- en/of inboedelverzekering kunnen tussen 25 februari en 30 april 2019 meedoen aan onze actie 'Maak plaats voor groen'.

Wat moet u doen?
- In de actieperiode minimaal 1 m2 aan tegels verwijderen in uw tuin en hier groen, zoals planten,    bloemen, bomen of gras, voor terugplaatsen waardoor water beter weg kan lopen.
- Een foto van de situatie 'voor en na' uploaden op de website.

Als u aan de actievoorwaarden voldoet, dan ontvangt u een Intratuin Groenbon t.w.v. € 100,00. Hiervoor geldt wel op=op.

Foto's uploaden

De volledige actievoorwaarden

Oosterveld Verzekeringen, sponsor van Onstwedde.info