10.05.2018 Linda’s Choice nieuwe sponsor

Linda van der Zouwen uit Onstwedde heeft als passie het opknappen en personaliseren van oude meubels en woonaccessoires zodat deze een kans krijgen op een tweede leven. Uit deze visie en passie is haar winkel “Linda’s Choice” ontstaan.

Meubels:
De meubels en accessoires zijn gebruikt en oud, waardoor ze in hun huidige staat niet meer aantrekkelijk zijn. Echter, het zijn vaak wel meubels met een unieke uitstraling en bovendien degelijk vervaardigd omdat ze vroeger een leven lang moesten mee gaan.

Duurzaamheid:
Door het hergebruik van de meubels en accessoires  kunnen ze weer jaren lang mee. Bovendien zijn het allemaal unieke stukken door hun materiaal, vorm, kleur en de manier waarop ze zijn vervaardigd.

Verfsoorten:
De verf, die gebruikt wordt is voornamelijk matte lak op waterbasis (Histor/Flexa). Dat is beter voor het milieu, geeft een landelijke uitstraling en is goed schoon te maken.
Enkele meubelstukken zijn geverfd met kalkverf en afgewerkt met vernis.

Geef jouw meubels ook een tweede kans:
Je kunt je meubels laten verven in de door jouw uitgekozen kleur. De prijs hangt af van de grootte van het meubel, soort hout, wel/geen lak- of waslaag. 

Linda van Zouten is met haar bedrijf 'Linda's Choice' sponsor geworden van Onstwedde.info

Website Linda's Choice, sponsor van Onstwedde.info