02.09.2022 Kunstenschool ZG is weer gestart

Bij Kunstenschool ZG is het nieuwe seizoen weer van start gegaan. De leerlingen die reeds lessen volgen zijn al vol enthousiasme weer begonnen aan hun wekelijkse muziek-, dans-, en/of theaterlessen.

Nieuwe leerlingen zijn uiteraard van harte welkom. Om iedereen de kans te geven kennis te maken met het uitgebreide aanbod vinden van 12 september tot en met 16 september gratis proeflessen in de gemeenten Stadskanaal en Westerwolde.

Muziek
Al vanaf twee jaar kunnen kinderen meedoen met Muziek voor Peuters. Voor de oudere kinderen is er Muziek voor Kleuters, het Kinderkoor, De Muziekwerkplaats en zijn er Popbands. Leuke en leerzame cursussen waar een goede muzikale basis wordt gelegd. Op de locaties Stadskanaal, Ter Apel en Onstwedde zijn diverse proeflessen.

Dans
Iedereen die graag beweegt op eigentijdse muziek kan meedoen met ballet 3,5+, 6+, 10+ of streetdance 6+, 9+, 13+. De lessen zijn op meerdere dagen in Stadskanaal en Ter Apel.

Voor volwassenen die conditie oefeningen op muziek willen doen is er op maandagavond in Stadskanaal Dance Workout 21+. Alle lessen worden gegeven door jonge enthousiaste en ervaren docentes die voor veel dansplezier zorgen.

Jeugdtheater
Kinderen die van toneel, zang en dans houden en zich willen ontwikkelen in spel en drama, maar ook toneel- en podiumtechnieken willen leren, zijn welkom bij de jeugdtheaterlessen 7+ en 12+. De lessen worden gegeven op de maandag in Stadskanaal.

Voor meer informatie of aanmelden voor een proefles:
website Kunstenschool ZG, sponsor van Onstwedde.info

Bron: Dagblad van het Noorden