31.12.2021 Inwoners Mussel krijgen droge worst

Het bestuur van Plaatselijke Belangen Mussel heeft in no-time een leuke actie uit de grond gestampt. Inwoners van Mussel, Kopstukken en Braamberg hebben een droge worst gekregen.

„We willen de inwoners een hart onder de riem steken”, vertelt Elizabeth Westendorp. „We hebben bij de plaatselijke supermarkt 480 droge worsten besteld die geleverd zijn door slagerij Hemmen in Onstwedde.

Als een speer
Woensdagmorgen hebben we de vijf kratten met lekkernij opgehaald bij Sebastiaan Scholte van de S-Markt en toen hebben we met elkaar de worsten ingepakt in het Slakkenhuus bij het Lindenmeer. Daarna hebben we de worsten inclusief een opbeurende tekst op een kaartje rondgebracht. En het ging werkelijk als een speer. We hadden voor drie teams een route uitgestippeld en we waren ‘s middags rond één uur klaar.”

Veel leuke reacties
„We hebben veel leuke reacties gekregen”, vervolgt Elizabeth. „Natuurlijk waren er ook inwoners die om uiteenlopende redenen niet thuis waren. Bij die inwoners hebben we de droge worst in de brievenbus gestopt.”

Bron/foto: Dagblad van het Noorden

Website Slagerij Hemmen, sponsor van Onstwedde.info