29.08.2020 Geen, opening nieuwbouw Niemeijer!

Geen, opening nieuwbouw Autotechniek Niemeijer!

Na de afgelopen bouwvakvakantie zijn we gestart in onze nieuwe garage aan de Luringstraat 40A in Onstwedde. Dit in een jaar zoals we deze waarschijnlijk nooit meer zullen vergeten. Wie had vooraf de coronacrisis en de hiermee gepaard gaande voorzorgsmaatregelen kunnen voorzien? Bij het opstarten van onze nieuwbouwplannen, waren we uiteraard van plan om dit samen met onze klanten en andere belangstellenden te vieren. Echter door de huidige coronamaatregelen hebben wij helaas moeten besluiten, geen officiële opening te houden. Uiteraard bent u als klant of andere belangstellende, van harte welkom om een kijkje in onze nieuwe garage te komen nemen.

Uiteraard houdt u van ons een feestje tegoed! Volgend jaar (2021) bestaat Autotechniek Niemeijer 10 jaar in Onstwedde. Op het moment van schrijven zijn we volop aan het nadenken over, hoe we deze verjaardag, samen met onze klanten kunnen vieren. We hopen dat de crisis of andere invloeden van buitenaf, ons dan gespaard blijven.
Voor nu rest ons niets anders dan u van harte welkom te heten in onze nieuwe garage aan de Luringstraat 40A in Onstwedde.

De koffie staat klaar!

Team Autotechniek Niemeijer

Website Autotechniek Niemeijer, sponsor van Onstwedde.info

Foto: Autotechniek Niemeijer