24.03.2020 Een box reinigingsproducten bij Kylinde

Aangezien je geen behandelingen meer kunt boeken bij mij in de salon, heb ik wat bedacht! Veel mensen zitten thuis en zouden wel graag een behandeling willen. Helaas kan dit niet meer.

Daarom heb ik pakketjes samengesteld wat het beste is voor je huid als het: droog en schilferig, vet en glimmend, last van acne of juist erg gevoelig is. Er is natuurlijk ook een pakket voor een normale huid waarbij je je huid extra kunt verzorgen!

In de box zit een stappenplan en de producten die je nodig hebt; zo ga je stap voor stap de behandeling uitvoeren bij je thuis!

Pakket:
- stappenplan met uitleg
- reiniging (grote verpakking
- lotion (grote verpakking)
- peeling
- milu masker
- dag/nacht crème

Een Leuke bezigheid dus!

De pakketjes worden met een mooie korting van 15% aangeboden! Wil jij graag zo'n pakket, zodat je thuis zelf je huid kunt behandelen en verzorgen? Dan kan dit!

Voor advies en voor het bestellen van het pakketje of prijzen kun je me een whatsapp berichtje sturen! Ik maak een persoonlijke box voor je met de prijs erbij.
Prijzen zijn vanaf: € 35,00.

De reinigingsproducten zijn in grote verpakking zodat je elke dag je huid goed kunt reinigen met de goede producten wat bij jouw huidtype past!

Thuis bezorgen is ook mogelijk!

M 06-30372049
E-mail

Website Schoonheidssalon Kylinde, sponsor van Onstwedde.info

Foto: Schoonheidssalon Kylinde